Binnen de Hart Voor De Zaak cross-channel communicatiegroep houdt TradeMade zich bezig met de fysieke touchpoints van shopper en trade marketing. Of het nu gaat om het (ver)bouwen van een winkelinterieur, een shop-in-shop of het ontwikkelen, produceren en plaatsen van displays: wij leveren! Snel, slim, efficiënt en altijd met resultaat.

watwedoen1

TradeMade werkt oplossingsgericht en levert hoogwaardige producties. Volledig uitgerust voor plaatsing, opslag en distributie in heel Europa. Wij staan voor een nuchtere aanpak en zijn vertrouwd met alle ins-and-outs van toepassingen op de winkelvloer. En begrijpen daarbij de belangen en eisen van producenten maar ook zeker van retailers. Daarbij worden de visie en waardevolle ervaringen van de marketeers, brandmanagers, accountmanagers en winkelpersoneel meegenomen.

Consumer insights

We kruipen in de huid van de consument. We verkennen actuele consumer insights en passen innovatieve instore-technieken toe om de waarde van uw propositie zo effectief mogelijk over te brengen.

Materiaal-onafhankelijk advies

TradeMade is op geen enkele manier gebonden aan welke producent of leverancier dan ook. Zo bent u altijd verzekerd van een onafhankelijk advies over materiaalkeuze en productiewijze. TradeMade werkt met een flexibel team van de beste vakmensen en leveranciers. In uw belang kunnen we razendsnel een productie opschalen of verminderen en altijd de beste keuzes maken!

Trade mate

U weet dat er in de praktijk altijd situaties voorkomen waarbij flexibiliteit en improvisatievermogen van uw leverancier gewenst zijn. Geen omstandigheid is ons vreemd. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Ook bij onvoorziene uitdagingen. Of het nu gaat om snelle oplossingen bij instore promoties, roadshows en beursactiviteiten of om installatie en plaatsing van een noodvoorziening. Trademade kunt u beschouwen als uw trade mate.