Wij werken vanuit het 3D principe: DENK-DESIGN-DOEN!

Denk

Conceptontwikkeling

De weg naar de winkel start bij veel consumenten thuis met online oriëntatie. Goed geïnformeerd komen potentiële klanten de winkel binnen met een bepaald doel. Toch wordt bijna 70% van de aankoopbeslissingen pas in de winkel genomen.

De winkel is dus dé plek waar de consument nog te overtuigen is voor een verandering in de voorgenomen aankoop. Met de juiste prikkels leidt dit naar aankoop van uw merk of product.

Trademade adviseert opdrachtgevers bij deze cross-channel uitdagingen met inzicht, kennis en praktijkervaring. Aangevuld met creativiteit en innovatieve oplossingen. In de DENK-fase helpen we u op weg met conceptontwikkeling en maken we het verschil tussen een 'passief voorraaddisplay' en een 'actief verkoopdisplay'.

 
Design

Ontwerp en 3D-visualisaties

Voor effectieve instore signalen is een onderscheidend design essentieel. Trademade werkt met de in-house designafdeling en artdirectors van de Hart Voor De Zaak cross-channel communicatiegroep. We hebben korte lijnen en schakelen razendsnel. Zij vertalen de concepten uit de DENK-fase naar concrete voorstellen en nemen hierin een flinke dosis praktijkervaring mee. Van ruwe schetsen tot overtuigende, realistische 3D-renders. In de DESIGN-fase ontwikkelen we de definitieve leidraad voor het technisch ontwerp.

Technisch tekenwerk

Het definitieve design vertalen wij altijd naar een technisch ontwerp. Een specialisme op zich. Deze tekeningen maken we dan ook samen met de productiefabriek. Elk denkbaar detail wordt ingetekend en we maken slimme keuzes met betrekking tot een efficiënte productie. Doel is een technisch ontwerp dat garant staat voor hoge kwaliteit, korte productietijd en soepele installatie. De gedetailleerde, technische lijntekeningen vormen de basis voor de productieafdeling.

 
Doen

BOUW EN PRODUCTIE

Voor maximale flexibiliteit en onafhankelijkheid werken we samen met verschillende leveranciers. Deze hebben we op basis van een aantal strenge eisen geselecteerd. Afhankelijk van deadlines en budget werken wij samen met producenten uit Nederland, Duitsland of andere Europese landen. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Het productieproces in fabrieken wordt gecoördineerd door onze planning- & productieafdeling. Zo voorkomen we verrassingen tijdens de installatie. Wat Trademade uniek maakt is dat wij bij spoedopdrachten in staat zijn om binnen 2 weken het gehele proces, van ontwerp tot en met on-site installatie, af te ronden.

PROJECTMANAGEMENT

Onze projectmanagers nemen uw zorgen uit handen. Zij opereren binnen Trademade als verlengstuk van uw organisatie. Met een realistische kijk op zaken voegen zij waarde toe in elke schakel. Zij bewaken het proces intensief en zorgen ervoor dat het eindproduct op tijd en binnen budget wordt geïnstalleerd. Onze projectmanagers zijn echte waarmakers en nemen zelfstandig beslissingen.

REALISATIE EN PLAATSING

Bij de realisatie beperken wij ons niet tot alleen installatie van uw winkelpresentatie met producten (display of shop-in-shop). We verzorgen ook alle zaken omtrent audiovisuele content, verlichting, artwork, soft- en hardware en overleggen met het winkelmanagement. Bij voorkeur regelen wij bovendien de technische aansluiting. We installeren in dat geval zoveel mogelijk van te voren in onze werkplaats zodat we geen kostbare tijd verspillen op de winkelvloer.

Trademade heeft 3 vaste teams voor realisatie en plaatsing. Daarnaast beschikken we over een flexibel netwerk van installateurs die stand-by staan. Dit stelt ons in staat om snel op te schalen naar 10 teams of meer. Wij werken met dedicated teams die niet alleen een project inmeten, maar ook de productiebegeleiding en installatie uitvoeren. Dit voorkomt onduidelijkheden en zorgt voor een efficiënt proces. Al onze teams hebben meer dan 20 jaar ervaring met displaybouw in de retail en kennen de do’s en dont's van de winkelvoer.

LOGISTIEK (DISTRIBUTIE EN VOORRAADBEHEER)

Ons logistieke centrum en depot is gevestigd in ‘s-Heerenberg, gunstig gelegen voor werkzaamheden in de Benelux en Duitsland. De voorraden en producten van onze opdrachtgevers staan veilig en verzekerd opgeslagen. Ook vindt hier de assemblage van displays plaats en de montage van het artwork en de content. Een centrale locatie, waar vanuit onze installateurs hun routes maken.

ONDERHOUD

Naast productie en plaatsing verzorgen wij ook regulier onderhoud en reparaties op locatie. Projecten als visual merchandising, installeren van nieuwe line-ups, repareren en vervangen van hard- en software, re-allocatie van displays en updaten van artwork en content. We combineren deze werkzaamheden slim met reguliere installaties, op die manier is onze werkwijze voordelig en budgetvriendelijk.